Roulette Pro

Met het spelen van Roulette Pro is het de bedoeling dat je zal voorspellen op welk getal het Roulette balletje uiteindelijk zal gaan vallen. Bij het openen van het spel zie je een tafel met allemaal verschillende vakjes, deze tafel is vooral heel overzichtelijk. Op deze mooie speeltafel vind je dus de vakjes 1 tot en met 36 in het zwart en rood, ook bevind zich er een 0 op de speeltafel en deze is in het groen gekleurd. We kunnen eigenlijk zeggen dat de spelregels van Roulette Pro gelijk zijn aan het gewone internet Roulette spel zoals je dit gewend bent. En zoals je misschien al zult weten zijn deze regels voor het spelen van Roulette totaal niet ingewikkeld. En dit maakt het Roulette Pro voor iedereen toegankelijk.

Inzetmogelijkheden bij Roulette Pro

De inzetmogelijkheden zijn ook eenvoudig. Want naast een getal kiezen om op te spelen is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere getallen te kiezen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere getallen tegelijk te spelen die op de speeltafel langs elkaar liggen, bijvoorbeeld een corner bet. Hier zet je in op vier getallen tegelijk, wel moet je even in de gaten houden dat deze getallen op de speeltafel aan elkaar grenzen, maar op het wiel totaal niet.

Natuurlijk kun je bij het spelen van Roulette Pro op zoveel manieren je inzet plaatsen als jij dat fijn vind, maar bedenk natuurlijk wel dat dit ook meer inzet kost, en je winst dan uiteindelijk niet altijd hoger is dan je inzet. Indien je het spelen op getallen sowieso nog een beetje lastig vind, en misschien zelfs te veel risico vind, dan kun je natuurlijk ook op de outside bets je inzet plaatsen, zoals kiezen voor even en oneven getallen, of natuurlijk kiezen voor de inzetten op kleur, zwart en rood.

Grote kans voor een eventuele winst

Bij eventuele winst (die kans is erg groot, namelijk bijna 50%) dan verdubbel je je inzet. Zo heb je natuurlijk nog meer outside bets zoals bijvoorbeeld het inzetten op een hele reeks getallen, zo kun je bijvoorbeeld inzetten op de laatste twaalf getallen. Hierbij zal je bij eventuele winst drie keer je inzet winnen.

Wanneer je met je muis over een nummer of een van de vakjes op de speeltafel heen gaat zie je vaak direct welke uitbetaling bij dat vakje hoort. Indien je je inzet hebt geplaatst en wilt dat het spel begint, dan klik je op de knop spin of draaien. Op dat moment begint het balletje in het wiel te draaien, het leuke hiervan is dat je het ook allemaal mee kunt kijken. Als het balletje gestopt is, dan zie je rechts boven in beeld op welk getal deze gevallen is.

Hoe verloopt het spel

Ook wordt dit bij Roulette Pro natuurlijk afgebeeld op de speeltafel, je ziet dan namelijk een pion verschijnen het gevallen nummer. Wanneer je een prijs gewonnen hebt met het spelen van Roulette Pro dan wordt deze prijs automatisch aan je account toegevoegd. Wil je een nieuwe ronde maar met dezelfde inzet blijven spelen, dan kun je op herhaal drukken. Wil je een nieuwe ronde met een nieuwe inzet dan klik je op de knop nieuw.

In het midden van het spel bevinden zich de knoppen die je gebruikt om het spel te kunnen spelen. Zo heb je onderaan aan de linkerkant, dat je kunt zien wat je inzet is per ronde, en natuurlijk wat je winst is. Op het bordje dat zich rechts in je scherm bevind, zie je de minimale en de maximale inzet per rond. En natuurlijk heb je ook de geschiedenis rechts boven in je scherm, hier kun je precies zien welke nummers er al allemaal gevallen zijn in de vooraf gaande rondes. Dit geeft natuurlijk geen zekerheid voor wat er in de toekomst zal vallen, want het spelen van Roulette Pro blijft natuurlijk een kans spel.

Hoe is de uitvoering en instellingen

Deze variant van het het prachtige Roulette is erg mooi uitgevoerd, en is zoals we al aangaven absoluut niet moeilijk om te spelen. En het mooie is dat je het helemaal naar wens kunt instellen, zo kun je rechts boven in je scherm ook het geluid naar wens instellen, zodat alles tijdens het spelen van Roulette Pro naar wens zal verlopen.

Het spelen van Roulette Pro is enorm leuk om te doen, en het kan je ook nog eens een mooi bedrag opleveren. Heb je nog niet eerder Roulette Pro op een van de online casino sites gespeeld, dan raden we aan om het spel eerst gratis uit te proberen. Hiermee voorkom je dat je onnodig geld zult verliezen, doordat je de spelregels niet onder de knie hebt. Heb je genoeg gratis gespeeld en denk je dat je er klaar voor bent, begin dan met minimale inzetten. Op die manier kun je het Roulette Pro goed onder de knie krijgen en zullen je winsten uiteindelijk alleen maar groter zijn.